Sanne Olijerhoek

Mijn naam is (ook) Sanne. Meestal plakken we daar een O. achter voor het onderscheid. Ik ben in 1993 geboren en opgegroeid in Noordwijk aan Zee. Noordwijk is niet persé een gezellig dorp, maar er wonen leuke mensen en je kunt er de wisseling van de jaargetijden ruiken. Daarom ben ik bijna net zoveel daar als in Amsterdam.

Ik ben de zakelijk assistent bij BOG. omdat de leden van BOG. allemaal het talent hebben om dat wat de wereld mooi maakt te vatten in woorden en beelden. Ik wil ze heel graag helpen dat zo vaak en zo goed mogelijk te doen.

Naast mijn werk voor BOG. werk ik voor Theaterbroedplaats De Sloot. Deze plek is het geesteskind van BOG. en De Warme Winkel. Het is een oude fabriek, met veel liefde en doorzettingsvermogen omgebouwd tot werkplek voor theatermakers. Ik zorg er voor dat hier zoveel mogelijk mensen en gezelschappen aan de slag kunnen en het naar hun zin hebben.

Ook was ik de afgelopen 3 jaar de zakelijk leider van LIPS&KNOBEL, Een vormgevers duo dat vrolijke, boze, feministische, sterke beelden maakt.

Mail Sanne O.