DONEER JOUW ERVARINGEN VOOR ONZE NIEUWE VOORSTELLING

In  BAS. (10+) buigt BOG. zich over de basis, de baslijn, de grondtoon van het leven. Wat moet een mens weten om te kunnen leven? Wat is onze basiskennis en wie bepaalt er eigenlijk wat dat moet zijn? Wat willen we nu echt weten? Wat zijn de belangrijkste lessen die je hebt geleerd en wat is kennis eigenlijk? 

Voor het schrijven van de tekst BAS. verzamelt BOG. ervaringen van verschillende mensen, jongeren en volwassenen. BAS. draait om de vraag: Wat moet je weten om te kunnen leven? Je kan deze vraag hieronder beantwoorden in woorden en/of in een beeld. Bij voorbaat dank!

  1. Wat moet je weten om te kunnen leven?

  Heb je ook een foto/beeld/plaatje? Upload die hier.

  Wil je vaker je ervaringen met ons delen? Word BOG.lid en ontvang een aantal keer per jaar een e-mail met vragen om bij te dragen aan onze voorstellingen.

  Omdat we ervan uit gaan dat iedereen expert is in leven, zijn wij op zoek naar iedereen.
  Het maken van een voorstelling start bij BOG. met het verzamelen van ervaringen, gedachten rond een groot en complex onderwerp, zoals meningen, geloof, chaos, taal of identiteit. Om een goed beeld te krijgen van een onderwerp zijn wij op zoek naar donateurs van ervaring. We zoeken mensen die we vragen kunnen stellen over alles via brieven, enquêtes, gesprekken, tekeningen.  Ik geef toestemming aan BOG. om mijn gegevens te verwerken enkel en alleen voor BOG. zoals omschreven in de privacyverklaring